• U oktobru počinje nova sezona Realway kids lige
 • 27.9.2017.
 • Početkom septembra svi naši punktovi su počeli sa treninzima dva puta sedmično. Kao i svake godine upisan je i veliki broj novih članova koji su se priključili najmasovnijoj školi košarke u BiH. Upis u naš klub je kontinuiran proces i novi članovi su dobrodošli u svakom trenutku.

  Od mjeseca oktobra svi naši članovi škole košarke počet će novu sezonu Realway kids lige koja će se kao i do sada igrati u četiri starosne kategorije: maxi, midi, mini i supermini.

  Format lige će biti kao i do sada, sve ekipe učesnice igraće tokom sezone utakmice kako na svojim tako i na gostujućim parketima, te će se nakon polusezone (januar) i na kraju sezone (juni) održati polufinalna odnosno finalna takmičenja za medalje.

  Realway kids liga je odlična prilika za sve naše članove da se kroz utakmice prije svega uče timskom duhu i fair playu, kao i za one talentovanije da pokažu svoje znanje i vještine, te na taj način eventualno dobiju priliku za nastup u našim selekcijama.

  Sve utakmice kids lige biće redovno propraćene izvještajima na našoj web stranici. Nakon svake utakmice će biti proglašeni MVP igrači, tj. oni igrači koji su se svojim zalaganjem najviše istakli.

  Svim našim članovima želimo puno sreće i dobrih utakmica u narednoj sezoni.
 •  
 •